Pomii la ghiveci sunt pomi cu radacina libera care au fost plantati in ghivece/galeti de 12 litri cu o inaltime de cca 1.4 m greutate totala cca 18 kg se dezvolta pe parcursul anului intra in vegetatie genereaza frunze/lastari/flori in unele cazuri cate un fruct si sunt ingrijiti ca atunci cand ajung in gradinile dumneavoastra sa nu aveti probleme cu prinderea.
Pomii la ghiveci sunt pomi care odata mutati in gropile din gradina dumneavoastra continua pocesul de dezvoltare fara a avea nevoie de perioada de acomodare/prindere la mediul nou.
Se planteaza in orice perioada a anului avand procentajul cel mai mare de prindere.
Ambalarea se face cu folie stech si sipca de lemn se poarte vedea in poze transportul se realizeaza prin curier rapid/transport propriu sau ridicare personala din pepiniera.
Plata se face exclusiv prin card bancar/ordin de plata/transfer bancar.
Descriere
Se livreaza la balot/ghiveci cu pamant avand posibilitatea plantarii in orice perioada a anului,se poate ingriji/fertiliza (cca 50 grame complex N/P/K 15/15/15) in ghiveciul primit pana la plantarea definitiva .
Recomandam plantarea in momentul in care planta iese din vegetatie plantarea se face prin realizarii unei gropi soateti planta cu tot cu pamantul din ghiveci si o plasati in groapa realizata daca este necesar completati cu pamanatul scos ,tasati bine si udati.
Pomul are inaltime de max 140 cm si poate avea lastari,frunzulite,flori in functie de perioada in care il comandati .
Originea: România
Pomul: vigoare mijlocie
Fructul:
- Mărimea: 4,5 / 6 gr, mare pentru soiurile amare;
- Forma: cordiformă, tipică;
- Epiderma: neagră, lucioasă;
- Pedunculul: lungime medie, se desprinde uşor de fruct fără supurare;
- Pulpa: intens colorată, suculentă, suc roşu închis, fermitate medie, 21% SU;
- Gust: plăcut, amar intens migdalat, fin aromat; Sâmburele: mic, semiaderent;
- Epoca de coacere: decada a III-a a lunii iunie;
- Productivitatea: soi precoce, rodeşte abundent şi constant;
Aprecieri generale: rezistent la ger, secetă, monilioză şi tolerant la antracnoză.
Epoca de înflorire timpurie.
Este un excelent soi pentru industrializare (dulceţuri, lichioruri, sucuri naturale).
Portaltoi mahaleb